Modeldrømme

Jeg  er  altid  på  udkig  efter  nye modeller  til  studie  og  på  locationer.

Så lad os lave nogle rigtig gode billeder sammen.

Hvis du er interesseret er du velkommen til at kontake mig ved at udfylde min kontaktformular eller ringe mig på tlf. 21 68 80 43.
Jeg stiller ikke de mange og store krav til dig, udover at jeg forventer at du er seriøs og kan overholde en aftale.
Om du er rutineret eller helt ny betyder ikke noget for mig, jeg arbejder meget gerne med helt nye modeller og hjælper gerne med poseringer og vejledning så vi sammen opnår de bedste billeder.
Har du selv ideer og tanker om nogle billeder som du godt kunne tænke dig at stå model til så er dine ideer og tanker altid velkomne, og ejg vil gøre mit bedste for at vi kan omsætte dine ideer til gode billeder.  
Hvis du er under 18 år skal du have en af dine forældre med under fotograferingen.

Som fotograf bruger jeg tid på at finde lokationer og finde det bedste tidspunkt på dagen hvor jeg har det bedste lys på lokationen, og jeg er sikker på at du som model også bruger tid på at forberede dig til et fotoshoot, så vi begge kan yde vores bedste og dermed også få de bedste resultater.

Du er altid velkommen til at kontake mig hvis du har spørgsmål eller der bare lige er noget du er kommet i tvivl om, heller det end at du går og bliver usikker på et eller andet
Du skal også vide at her er du altid velkommen til at have en veninde eller en ven med i studiet, her handler det om tryghed, for det er kun når du som ny model er tryg at vi kan få de bedste billeder af dig.

Som tidligere nævnt så stiller jeg ikke de store krav til dig som ny model, dog er det en fordel hvis højde og vægt passer nogenlunde sammen.

Efter fotograferingen laver vi sammen en skriftlig TFP aftale så vi begge ved hvad der er aftalt og så vi begge kan huske det i fremtiden.
Hvis du skulle være under 18 år er det et must at du har en af dine forældre med under fotograferingen, samt at en af dine forældre er klar til at underskrive TFP aftalen.

TFP er en forkortelse for "Time for Pictures", "Time for practice" eller "Time for Prints" - Frit oversat: "Din tid i bytte for billeder". Kort sagt handler det om, at fotograf og model bruger noget tid sammen, og begge parter får nogle digitale billeder ud af det, det er med andre ord en aftale, hvor der ikke er penge involveret.
Du får nogle digitale billeder som du kan bruge i dit portfolio samtidig med at du får noget træning i at stå foran kameraet, hvilket er vigtigt, specielt hvis du er helt ny inden for denne verden.
Hvis du ønsker nogle af billederne printet på fotopapir så finder vi helt sikkert også ud af det, da jeg printer selv på professionelt papir og printer.

Hvis dette er noget for dig er du velkommen til at udfylde kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.