Præsentation

Fotografering har lige siden skoletiden været en stor interesse, og igennem rigitg mange år levede jeg sammen med mit kamera og fotograferede stort set alt hvad jeg kunne komme i nærheden af.

Min bopæl var Slagelse og det var mens at man fotograferede analogt og først kunne se sine negativer når filmen var fremkaldt og man først kunne se sine billeder når de var fremkaldt mørkekammeret.
Det er blevet noget nemmere i dag hvor man kan se sine billeder allerede når man har trykket på udløseren og billedet vises i kameraets display.

Jeg er i dag blevet noget ældre og fotografere som alle andre digitalt, og i dag har jeg mit eget lille studie i Skælskør.
Studiet er udstyret med moderne falshanlæg, flere forskellige baggrunde og en masse forskelligt tilbehør som kan benyttes i studiebilleder.
Mine motiver spænder vidt, lige fra naturen til portræt og modelbilleder i studiet og på locations og det er portræt og modelfotograferingen jeg brænder mest for, og specielt til modelbillederne søger jeg hele tiden nye modeller der har lyst til at være med til at inspirrere til nye ideer og spændende nye billeder.

Når jeg arbejder med med modeller er det næsten altid efter TFP princippet, TFP er en forkortelse for "Time for Pictures", "Time for practice" eller "Time for Prints" - Frit oversat: "Din tid i bytte for billeder". Kort sagt handler det om, at fotograf og model bruger noget tid sammen, og begge parter får nogle digitale billeder ud af det, det er med andre ord en aftale, hvor der ikke er penge involveret.

Mange af mine billeder biver redigeret med næsnom hånd, altså ikke noget vildt og voldsomt, men efterhånden kan jeg godt se at jeg bruger mere tid på redigeringen, men aldrig i eng grad hvor man ikke kan genkende sit motiv eller den location billedet er taget på.

Jeg bliver ofte spurgt om man selv må redigere i de billeder som man har valgt og til det er svaret altid nej, der er kun en der redigerer mine billeder og det er altid mig. Når jeg har afleveret et billede er det færdigt, og der skal ikke redigeres mere i billedet. Jeg afleverer ikke billeder der ikke er færdige.

Medlem af Selskabet for dansk fotografi (SDF)
Medlem af Skælskørfotograferne

Der er copyright på alle mine billeder, og brug af mine billeder uden min tilladelse vil uden yderligere varsel sendes til advokat med krav om erstatning for uberretiget brug af mine billeder.